Me

vaikutamme

Nutrilite Health Institutessa yhteistyötä tekevät tieteentekijät, tutkijat ja ravitsemusasiantuntijat eri puolilta maailmaa tuodakseen ihanteellisen hyvinvoinnin meidän kaikkien ulottuville. NUTRIWAY-tuotemerkin maine perustuu näiden tutkijoiden yhdisteillämme ja seoksillamme tekemiin selvityksiin ja kliinisiin tutkimuksiin. Näiden tutkimusten avulla opimme ymmärtämään yksittäisten yhdisteiden vaikutusta terveyteen sekä ravintoaineiden yhteisvaikutuksia. Asiantuntijoittemme tinkimättömyys on yksi innoittamamme luottamuksen kulmakivistä.

Sam Rehnborg PhD, Nutrilite Health Instituten johtaja: NUTRILITE/NUTRIWAYn perustajan Carl F. Rehnborgin poika, joka tuli yhtiöön isänsä tueksi vuonna 1964 keskittyäkseen ravitsemuksen tutkimiseen ja tuotekehitykseen. Nykyään hän levittää sanaa ravitsemuksesta ja hyvinvoinnista kaikkialle maailmaan ja auttaa ihmisiä ymmärtämään, miten NUTRIWAYn ravintolisät voivat auttaa saavuttamaan ihanteellisen ja parempaan terveyteen tähtäävän ruokavalion.  Hänen hyväntekeväisyystyönsä keskittyy hädänalaisiin lapsiin.

"On hämmästyttävää, että NUTRILITE/NUTRIWAY on kasvanut vaatimattomasta alusta nykyiseen tilaansa."

Keith Randolph PhD, Technology Strategist, Nutrilite Health Institute: Arvostettu ravitsemustieteen ja biokemian asiantuntija. Yli 30 vuoden tutkimuskokemus on tuottanut Randolphille hänen uraauurtavasta työstä lukuisia patentteja Yhdysvalloissa.

"Käytettävissäni ovat huippuvälineet ja -teknologia sekä erittäin korkeasti koulutetut ja kokeneet ihmiset – en voisi toivoa myönteisempää ja kannustavampaa työympäristöä."

Audra Davies, BSc, MSc,Vice President, Nutrition Product Development & Analytical Sciences: Yli 20 vuoden kokemus ravitsemuksen tutkimuksesta on tuottanut Daviesille lukuisia patentteja Yhdysvalloissa. Hän on myös kirjoittanut useita kasvien kemiaa käsitteleviä julkaisuja.

" NUTRILITE/NUTRIWAYn tutkijat selvittivät ensimmäisenä kasvipohjaisten ravintoaineiden maailmaa. Tiedon jakaminen tuo minulle suurta tyydytystä."

Amit Chandra, PhD, Manager, Chromatography Sciences, Analytical Sciences, Amway R&D: Chandra on julkaissut yli 40 tieteellistä artikkelia, hänellä on 14 patenttia Yhdysvalloissa ja 24 vuoden kokemus alalta. Hän on maailmanluokan asiantuntija ravintolisissä käytettävien kasvien alalla.

"On kunnia olla osa maailmanlaajuisesti tunnustettua tieteellisen erinomaisuuden johtavaa organisaatiota, joka toimii parasta luonnosta – parasta tieteestä -periaatteen mukaisesti."

Kevin Gellenbeck, PhD, Principle Research Scientist, Formulation, Amway/NUTRILITE: Gellenbeckillä on kolmen vuosikymmenen kokemus ja 9 julkaisua sekä 5 patenttia Yhdysvalloissa. Hän johtaa kasvitiivisteisiin ja ihmisten ravitsemukseen keskittyvää tutkimustyötä.

"On kunnia laajentaa NUTRILITE/NUTRIWAY-filosofian taustalla olevaa Carl Rehnborgin aloittamaa kasvitiivisteiden tutkimusperinnettä maailmanlaajuiseksi."

Tietoa muista Nutrilite Health Instituten asiantuntijoista löydät täältä.

Jotta

pystyisimme

parhaaseemme

Arvostetut tutkijamme, tieteentekijämme ja ravitsemusasiantuntijamme tekevät yhteistyötä taatakseen, että NUTRIWAY-ravintolisät ja -vitamiinit ovat turvallisia, erittäin laadukkaita ja luotettavia.

Don Pusateri, Research Associate/Concentrate Development: Pusateri on maanviljelyn ja ravitsemuksen asiantuntija, joka keskittyy lääkekasvien tutkimiseen ja uusien NUTRIWAY-tuotteiden kehittämiseen. Hänen viimeisin työnsä on keskittynyt Australiassa ja Afrikassa käytettäviin lääkekasveihin.

Jean Wang, Ph.D. Senior Scientist/Process Engineer: Wang on julkaissut useita tieteellisiä artikkeleita ja keskittyy prosessisuunnitteluun kehittämällä ja ottamalla käyttöön uusia kasvitiivisteiden valmistusprosesseja. Hänen erikoisalojaan ovat solukalvosuodatus, siemenöljyjen uuttaminen, rakeistaminen ja pastörointi.

Gene Maly, Research Associate/Foods and Beverages Formulation: Maly on yksi kokeneimmista tutkijoistamme, jolla on yli 35 vuoden kokemus. Hänellä on useita ruokavalioon ja painonhallintaan liittyviä patentteja.

Mary Murray, Ph.D., Research Associate/Supplement Product Development: Murray on kirjoittanut useita tieteellisiä julkaisuja, ja hänellä on useita patentteja Yhdysvalloissa. Hänet tunnetaan työstään funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämisen, nutrigenomiikkaan perustuvien tuotteiden, luuterveyden ja naisten terveyden alalla tekemästään työstä.

Lisa Rozga, Group Leader, Supplement Product Development: Rozgalla on yli kymmenen vuoden kokemus alalta, ja hän työskentelee NUTRIWAY-ravintolisien tutkimuksen kehitysosastolla.

Tom La, Senior Scientist/Concentrate Development/Senior Engineer-Chemical Engineering: Lalla on useita patentteja, hän pyrkii määrittämään ja kehittämään NUTRIWAY-ravintolisien rakeistamista. Hänen viimeaikainen työnsä on keskittynyt kasviainesosien rakeistamiseen.

Lynne Connor, Ph.D., Senior Scientist/Food and Beverage Product Development: Connorilla on ruokavalioon ja painonhallintaan liittyvä patentti Yhdysvalloissa, ja hänen erikoisalaansa ovat NUTRIWAY-painonhallintatuotteiden ja -proteiinilisien suunnittelu, kehitys ja testaus.

Yingqin Li, Senior Scientist/Concentrate Development: Lillä on yli 20 julkaisua ja kaksi patenttia Yhdysvalloissa. Hän on erikoistunut turvallisten ja tehokkaiden kasvipohjaisten ainesosien kehittämiseen NUTRIWAYn tärkeisiin ja toiminnallisiin tuotteisiin.

Yumei Lin, Ph.D., Senior Scientist, Clinical Investigations: Linillä on lukuisia julkaisuja ja kaksi patenttia Yhdysvalloissa. Hän on omistautunut ainesosien vaikutusten ja ravintolisien prototyyppien kehittämiseen sekä niiden vaikutusten tutkimiseen ihmisillä.

Kevin Robinson, Senior Scientist (Process Development), Supplement Product Development: Robinson on aiemmin työskennellyt lääke- ja energiateollisuuden palveluksessa, ja hän kehittää uusia tiivisteitä ja valmistusprosesseja nykyisille tiivisteille.

Dawna Venzon, Ph.D., RD, Senior Research Scientist/Nutritional Research and Clinical Investigation: Aivojen ruokahalua ohjaavaa ja säätelevää toimintaa julkaisuissaan käsitellyt Venzon keskittyy ravitsemuksen tutkimiseen.

Heather Arnold, Senior Group Leader, Supplement Product Development: Arnold aloitti pakkaussuunnittelussa ja on sittemmin erikoistunut ravintolisätuotteiden kehittämiseen, optimointiin ja lanseerauksiin.

Kerry Grann, Ph.D., Senior Scientist/Clinical Investigations: Grannilla on useita julkaisuja sekä patentti Yhdysvalloissa. Hän on työskennellyt aiemmin julkisen terveydenhuollon ja urheilulääketieteen alalla ja keskittyy uusien ainesosien tekniseen arviointiin ja kliinisen tutkimuksen koordinointiin.

Rodney Johnson, Knowledge Management and Business Intelligence Specialist: Johnson on julkaissut useita tieteellisiä artikkeleja ja hänellä on yksi patentti Yhdysvalloissa. Hänen erikoisalaansa ovat elintarviketiede sekä tiivisteiden, ravintolisien, elintarvikkeiden ja juomien suunnittelu, koostumusten laatiminen ja testaus.

John Balles, Ph.D., Senior Research Scientist/Agricultural Plant Science: Balles on paljon julkaissut asiantuntija sekä American Society of Agronomyn (ASA), Crop Science Society of American (CSSA) ja American Society of Horticultural Sciencen jäsen. Työssään hän keskittyy kasvitiivisteisiin.

KaLee Dahlin, MS, Senior Group Leader, Food & Beverage Product Development: Dahlin valvoo ravitsemuksellisten lisäarvoelintarvikkeiden ja -juomien kehitystä, testausta ja käyttöönottoa ja erikoistuu urheiluun, energiaan ja painonhallintaan kohdistuviin juomiin ja välipalatuotteisiin sekä funktionaalisiin elintarvikkeisiin sekä lapsille ja aktiivisille aikuisille suunnattuihin tuotteisiin.

David G. Groh, Manager, Health & Beauty New Technology R&D, Access Business Group: Grohlla on yli 25 vuoden kokemus ja viisi patenttia Yhdysvalloissa. Hän keskittyy uusien ainesosien ja tuoteteknologioiden tunnistamiseen, arviointiin ja integrointiin.

Marc Lemay, PhD, Senior Scientist, Clinical Investigations: Lemay tunnetaan työstään uusien ainesosien ja muistin heikkenemisen saralla. Hän auttaa suunnittelemaan ja toteuttamaan uusilla ainesosilla tehtäviä kliinisiä tutkimuksia.

Steve Missler, PHD, Senior Research Scientist, Bioassay Services: Misslerillä on yli 30 vuoden kokemus akateemisesta maailmasta, julkishallinnosta ja teollisuudesta. Hän on erikoistunut antioksidanttien toimintaan oksidatiiviselta stressiltä ja DNA:n vaurioitumiselta suojautumisessa.

Mark Proefke, PhD, Senior Group Leader: Analytical Services – Kemia: Proefkella on yli 20 vuoden kokemus lääketeollisuudesta, ja hän johtaa kemian osastoa ja keskittyy analyyttiseen menetelmiin, joilla taataan laadukkaat tuotteet.

Jeffrey Scholten, PhD, Senior Group Leader: Bioassay and Microbiology Analytical Services: Scholtenilla on biokemian ja entsymologian koulutustausta, ja hän johtaa Bioassay/Microbiology-osastoa, joka vastaa tuotekehitystä tukevien uusien pitoisuuksien löytämisestä ja kehittämisestä.

Zachary Wahl, Group Leader, Supplement Product Development: Wahlilla on tausta laadunvarmistuksessa ja analysointipalveluissa, ja hän keskittyy painonhallinnan, urheiluravinteiden ja lapsille suunnattujen tuotteiden kehitykseen.