Pyritään

parhaaseemme

Ihmiset haluavat elää tervettä elämää, ja tarjoamme avun siihen: NUTRILITE/NUTRIWAY on maailman johtava ravintolisien tuotemerkki*, jonka asiantuntemus on kertynyt 80 vuoden aikana tehdystä tieteellisestä tutkimustyöstä. NUTRILITE/NUTRIWAYn perustaja Carl F. Rehnborg sai tietää kasvipohjaisten ravintoaineiden eduista 1920-luvulla työskennellessään Kiinan maaseudulla. Nämä kokemukset tekivät hänestä runsaasti kasvipohjaisia ravintoaineita sisältävien ravintolisien edelläkävijän vuonna 1934, kun hän toi ensimmäisen monivitamiinituotteen Yhdysvaltain markkinoille.

NUTRIWAY-ravintolisät valmistetaan ainutlaatuisessa tuotantoprosessissamme, joka käsittää kaikki vaiheet siemenestä ravintolisäksi. Kuulumme maailman johtaviin ravintolisätuotemerkkeihin, meillä on omat maatilat ja hyödynnämme kestävää viljelyä tuottaaksemme vain laadukkaita kasveja. Sadonkorjuu tehdään, kun kasvien kasvipohjaisten ravintoaineiden pitoisuudet ovat suurimmillaan. Kasvit käsitellään vain tuntien kuluessa keräämisestä edistynyttä teknologiaa käyttäen. Tuotekoostumuksemme ovat myös tarkoin harkittuja, ja teemme yli 25.000 testiä kuukaudessa taataksemme ravintolisiemme laadun ja turvallisuuden.

NUTRILITE/NUTRIWAY on sitoutunut täyttämään ravitsemuksen aukot, jotta ihmiset voisivat pysyä hyvässä kunnossa ja aktiivisina. 

*Lähde: Euromonitor International Limited. www.euromonitor.com/amway-claims

80 vuotta

luonnon ja

tieteen

yhdistäjänä

Suhteet ovat tärkeitä sekä työssä että vapaa-ajalla. NUTRIWAY-tuotteet ovat luoneet luottamukseen perustuvia suhteita vuodesta 1934 sitoutumalla kasveista valmistettaviin ja runsaasti kasvipohjaisia ravintoaineita sisältäviin ravintolisiin. Siitä lähtien, kun Carl F. Rehnborg hyödynsi Kiinassa saamiaan oppeja tuodakseen ensimmäisen monivitamiini- ja monikivennäisaineravintolisän Yhdysvaltain markkinoille vuonna 1934, NUTRIWAY on keskittynyt auttamaan ihmisiä tuomaan parhaat puolensa esiin.

Rehnborg ymmärsi ensimmäisenä kasvien ravintoaineiden – vitamiinien ja kivennäisaineiden mutta myös kasvipohjaisten ravintoaineiden – säilömisen arvon. Näinä vuosikymmeninä tiede on kehittynyt valtavasti, joten me tiedämme nyt, että kasvipohjaiset ravintoaineet ovat välttämättömiä aktiivisen elämän tukijoina. Jatkamme tämän innovaatioperinteen viitoittamalla tiellä ja keskitymme kaikkiin tuotantoprosessimme vaiheisiin, kasvien viljelyyn omilla, kestävillä maatiloillamme sekä sadonkorjuuseen, kun kasvien ravintoainepitoisuudet ovat suurimmillaan. Tämän jälkeen käsittelemme kasvit nopeasti, jotta tuotteet ovat mahdollisimman tuoreita.

Kahdeksan vuosikymmentä sitoutuneisuutta turvallisuuteen, laatuun, luotettavuuteen ja edistyneeseen tieteeseen ovat tehneet NUTRILITE/NUTRIWAYsta maailman johtavan vitamiinien ja ravintolisien tuotemerkin*. Sinun terveytesi on meidän perintömme. 

*Lähde: Euromonitor International Limited. www.euromonitor.com/amway-claims

Hoivaamme

ainesosiamme
alusta loppuun

asti

Emme koskaan tingi laadusta. NUTRIWAYsta tekee erityisen se, että olemme ainoa maailmanlaajuinen ravintolisien tuotemerkki, joka noudattaa siemenestä ravintolisäksi -filosofiaa.

  • Kasvatamme tutkijoittemme valikoimia lajikkeita siemenestä alkaen saadaksemme aikaan parhaat tulokset.
  • Hoidamme kasvejamme huolellisesti Yhdysvalloissa, Meksikossa ja Brasiliassa sijaitsevilla maatiloillamme ja hyödynnämme kestäviä ja torjunta-aineettomia menetelmiä.
  • Korjaamme sadon, kun kasvien kasvipohjaisten ravintoaineiden pitoisuudet ovat suurimmillaan.
  • Kuivaamme ja käsittelemme kasvit huolellisesti tuntien kuluessa sadonkorjuusta taataksemme, että ravintolisissä on mahdollisimman suuret pitoisuudet ravintoaineita.
  • Toimitamme tuotteet kuluttajille nopeasti taataksemme tuoreuden ja tehokkuuden.
  • Teemme kuukausittain 25.000 laatutestiä huippulaboratorioissamme taataksemme, että tuotteemme ovat parhaita.

 

Tutkijamme kehittävät tiivisteitämme ja koostumuksiamme jatkuvasti ja sovittavat NUTRIWAYn valmistusmenetelmiä siten, että tekniikasta ja uusista tieteellisistä näkemyksistä saadaan mahdollisimman suurin hyöty. Emme varastoi ravintolisiämme kuukausia, vaan toimitamme ne pian valmistuksen jälkeen, jotta ne päätyvät käyttäjille mahdollisimman tuoreina ja tehokkaina. Hoivaamme ainesosiamme kaikissa vaiheissa aina siemenestä valmiisiin ravintolisiin asti, jotta ihmiset voisivat elää sopusoinnussa luonnon ja itsensä kanssa. 

Luonto auttaa

meitä

kasvattamaan
parhaan sadon

Tiedämme, että erinomaiset tuotteet syntyvät vain erinomaisista ainesosista. Tuotteidenn ainesosat ovat erittäin laadukkaita, emmekä milloinkaan tingi ravintolisiemme laadusta. Luonto auttaa meitä kasvattamaan sadon. Emme käytä lainkaan kemiallisia torjunta-aineita tai keinolannoitteita, vaan luotamme luonnollisiin kompostimateriaaleihin ja luonnollisesti kerättyihin mineraaleihin maaperämme ravitsemisessa. Maatilamme ovat tämän erityisen lähestymistavan ytimessä, mikä takaa erittäin hyvän laadun.

Agronomimme testaavat aina uusia lajikkeita ja kasvatusmenetelmiä, jotta satomme sisältäisi mahdollisimman paljon kasvipohjaisia ravintoaineita. Kaikkia ainesosia emme pysty viljelemään omilla maatiloillamme ilmaston tai maaperän asettamien rajoituksien vuoksi. Siksi hyödynnämme maatiloille kehitettyä NutriCert™-sertifiointiohjelmaa, joka takaa, että kaikki tuotemerkillemme raaka-aineita tuottavat maatilat täyttävät erittäin tiukat laatu- ja kestävyysvaatimukset. Teemme joka kuukausi tuhansia kokeita taataksemme, että käyttämämme 145 uutetta ja yhdistettä ovat laadukkaita ja että NUTRILITE/NUTRIWAY-tuotemerkin tuotteet ovat erinomaisia.

Miksi kiinnitämme niin paljon huomiota yksityiskohtiin ja käytämme kalliimpia ja enemmän työtä vaativia menetelmiä? Koska olemme sitoutuneet takaamaan NUTRIWAY-tuotteiden ainesosien laadun sekä suojelemaan maapalloa ja elämäämme ylläpitävää ympäristöä.

Sopusoinnussa

luonnon

kanssa

NUTRIWAY-tuotemerkki kuuluu maailman johtaviin kestävää viljelyä harjoittaviin ravintolisätuotemerkkeihin. Maatilamme sijaitsevat Yhdysvalloissa, Meksikossa ja Brasiliassa. Valvomalla runsaasti kasvipohjaisia ravintoaineita sisältävien ravintolisiemme tuotannon kaikkia vaiheita pystymme tarjoamaan asiakkaillemme erinomaista laatua luonnosta joka päivä.

Rancho El Petacal, Jalisco, Meksiko: Tällä 566 hehtaarin maatilalla vallitsee ihanteellinen ilmasto. Runsas auringonpaiste ja sade saavat kasvit pursuamaan terveellisiä ravintoaineita. Maatilalla on myös koeviljelmiä, joilla tehdään tutkimustyötä parempien lajikkeiden ja satomäärien kehittämiseksi.

Fazenda Amway Nutrilite do Brasil, Ubajara, Brasilia: Tämä 1.660 hehtaarin maatila on maatiloistamme suurin. Valtaosa maatilan tuhoeläin- ja kasvitautiongelmista ratkaistaan ennaltaehkäisevästi huolehtimalla maaperän tasapainoisesta ravintoainepitoisuudesta. Lisäksi meillä on 300-päinen karja, joka tuottaa luonnollisia lannoitteita, joiden avulla kasvatetaan vahva ja terve sato.

Trout Lake Farm, Washingtonin osavaltio, Yhdysvallat: Tämä maatila sijaitsee suorastaan ihmeellisessä paikassa Kaskadivuorten juurella. Maatilan kastelusta huolehtii jäätiköiltä peräisin oleva Salmonjoen vesi, ja koko ympäröivässä laaksossa harjoitetaan vain kestävää viljelyä. Korkeat vuoret suojaavat tätä pientä paratiisia perinteisten viljelymenetelmien torjunta-aineilta ja keinolannoitteilta sekä nykymaailman saasteilta.

Pyri

ihanteellisuuteen

NUTRIWAY-tuotteiden tavoitteena on auttaa ihmisiä yltämään parhaimpaansa. Nutrilite Health Instituten tutkijat noudattavat NUTRIWAYn ihanteellisen terveyden filosofiaa, jonka tavoitteena on ihanteellinen, terve elämäntapa.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että voidaksemme elää paremmin, meidän on katkaistava epäterveelliset tavat; vältettävä tupakointia, liikuttava säännöllisesti ja syötävä tasapainoisesti. Se ei kuitenkaan aina ole helppoa. Kiireinen elämä heittää monenlaisia esteitä tiellemme, eikä elintärkeästä hyvästä yöunesta ole aina helppo huolehtia, mikä kasvattaa stressiä ja heikentää elimistön kykyä korjata itseään.

Saamme päivittäin uutta tietoa geeniperimän vaikutuksista terveyteen. Verenpainetauti, syövät ja sydäntaudit periytyvät. Kun tunnemme omat terveysriskimme, pystymme huolehtimaan paremmin terveydestämme ja torjumaan näitä riskejä. Ihanteellinen terveys ei tarkoita täydellistä terveyttä, vaan omien toimiemme sovittamista elämäntyyliimme, geeniperimäämme, unentarpeeseen ja stressiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Yksi ensimmäisistä askelista matkalla kohti ihanteellista terveyttä on ravitsemus. Monipuolisen ruokavalion noudattaminen joka päivä tukee vastustuskykyä ja korjaa saasteiden ja stressin aiheuttamia vaurioita. NUTRIWAYn terveysfilosofian noudattaminen arkielämässä on hyvä alku matkalla kohti tervettä elämää.