Torjutaan

yhdessä lasten

aliravitsemusta

Ongelma Maailmanlaajuisesti 3,1 miljoonaa lasta menehtyy vuosittain aliravitsemukseen. Eloonjäämisen kannalta lapsen viides syntymäpäivä on ratkaiseva virstanpylväs.

Ratkaisu NUTRILITE/NUTRIWAYn™ kehittämä NUTRILITE Little Bits -mikroravinnelisä sisältää kasvipohjaisia ravintoaineita ja on suunnattu aliravitsemuksen hoitoon.

Tulokset Power of 5 -kampanja auttaa lapsia, jotta he voisivat viettää 5-vuotissyntymäpäiväänsä terveinä.

Viiden syntymäpäivän voima Jos alle 5-vuotiaalla lapsella esiintyy mikroravinteiden puutosta, hänellä on kohonnut kuoleman tai heikon fyysisen ja henkisen kehityksen riski (ks. Maailman terveysjärjestö). Little Bits tarjoaa näille riskeille alttiille lapsille mahdollisuuden viettää viisivuotissyntymäpäiväänsä aivot ja elimistö täysin kehittyneinä.

Power of 5 -kumppanuudet Power of 5 -kampanjassa tärkeintä ovat suhteet, joiden avulla tuetaan lasten ravitsemuksellista, fyysistä ja emotionaalista terveyttä. Ensimmäinen kriittinen suhde on äidin ja lapsen välinen suhde. Kansalaisjärjestöillä on sen tukemisessa tärkeä tehtävä. Amway ja NUTRILITE/NUTRIWAY tekevät tärkeää yhteistyötä kansalaisjärjestöjen kanssa, jotka tarjoavat lapsille muita tärkeitä asioita, kuten ruokaa ja koulutusta. Yksi tällainen järjestö on CARE. Viides kriittinen suhde on sinun ja Little Bits -lisästä hyötyvien lasten välinen suhde.

Viiden lahjasi CARE on kampanjan maailmanlaajuinen varainkeruukumppani. Lahjoittamalla CARElle autat lapsia saamaan NUTRILITE Little Bits -lisää. 1 kuukauden annos 1 lapselle maksaa 10 Yhdysvaltain dollaria, 1 vuoden annos 120 dollaria.